Meer over Joyne

JOYNE, uw nieuwe satelliet provider.

De nieuwste satelliet van Eutelsat is in januari 2016 gelanceerd. Dit zorgt ervoor dat Joyne verzekerd is voor de toekomst van deze positie. De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt. Dit heeft ondermeer voor de TV kijker als voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!
Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt. De “footprint” (reikwijdte waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden! Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel. Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

FLEXIBELE ABONNEMENTEN

JOYNE abonnementen zijn buitengewoon flexibel! Zowel het TRAVEL LITE als het BASIS abonnement zijn voor iedereen verkrijgbaar en beiden zijn voor een korte (1 maand) of langere periode (12 maanden) af te sluiten. De JOYNE abonnementen zijn af te sluiten voor een periode van:
1 maand
3 maanden
6 maanden
12 maanden

Het 1-maand abonnement kunt u op iedere dag in laten gaan. Na activatie geniet u tot een maand later van het JOYNE zenderaanbod. Daarna stopt de doorgifte van de zenders automatisch.

Voor de 3 en 6 maanden geldt dat de maanden flexibel in te geven zijn en kan ingaan op de dag van uw voorkeur. De startdatum en in welke maanden u van het JOYNE zenderaanbod wilt gaan genieten bepaalt u helemaal zelf. U kunt dus bijvoorbeeld voor een 3 maanden abonnement kiezen en deze 3 maanden verdelen over de maanden maart, mei en december. Of bijvoorbeeld 2 maanden aaneengesloten en de resterende maand ingaande op een andere datum van uw voorkeur. Met het 6 maanden abonnement geldt hetzelfde, buitengewoon flexibel dus.

De 12 maanden abonnementen bieden het JOYNE zenderaanbod gedurende 12 aaneengesloten maanden, na activatie van het abonnement.

De 1, 3 of 6 maanden abonnementen en de eenmalige inschrijfkosten, dienen voor de gehele periode, vooraf te worden betaald. Na registratie en betaling ontvangt u automatisch een persoonlijke inlogcode en wachtwoord welke toegang geven tot uw ‘Mijn JOYNE’ omgeving op de JOYNE website. In uw ‘Mijn JOYNE’ omgeving kunt u uw (prepaid) tegoed activeren, verlengen, stopzetten en/of wijzigen.

JOYNE BASIS ABONNEMENT
JOYNE is de eerste Nederlandse TV-aanbieder is die FOX Sports Eredivisie Live met drie kanalen standaard door geeft in het BASIS pakket. De abonnementstarieven voor het JOYNE BASIS pakket zijn interessant.

 

 

Nederlandse televisie Europa, maar ook daarbuiten.

Voor hotels, bungalowparken, zorgcentra, eigenlijk voor alle sectoren waar televisiesignalen middels een intern netwerk gedistribueerd moeten worden biedt Satellietservice Noord Holland met JOYNE dé oplossing. Maar ook voor sectoren die buiten de landsgrenzen opereren bieden wij het beeld van thuis. Bijvoorbeeld voor de maritieme en transportsector. Baggerbedrijven die opereren in de Perzische golf kunnen nu gewoon de Nederlandse zenders ontvangen. Maar ook voor Defensie is JOYNE ideaal. Satellietservice Noord Holland kan namelijk voor Irak, Syrië, Libanon, Israël, Afghanistan een 85cm schotel Leveren om ook daar Nederlandse zenders ontvangen!

 

In heel Europa en daarbuiten
JOYNE heeft een buitengewoon goed aanbod via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (60cm) in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen (ook in Zuid-Spanje, Portugal en Griekenland). Zelfs in het noorden van Marokko en het westen van Turkije. Vanaf nu is het dus redelijk eenvoudig om uw vakantie gasten, personeel en uzelf van de Nederlandse zenders te voorzien.

 

Het ontvangst gebied:

Kanalenlijst>>>